Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Exklusiva Äventyrsluncher

Ta chansen att under Vildmarksmässan äta en god lunch i slutet sällskap tillsammans med Sören Kjellkvist, Renata Chlumska eller Ola Skinnarmo.

Ni äter en god lunch i ett litet slutet sällskap (max 12 personer) i vårt chambre separée på restaurang The Garden. Där får ni möjlighet att prata, lyssna och diskutera med äventyraren, allt i en lugn, privat och skön miljö.

Pris: 425 kr, inklusive varmrätt, kaffe och äventyrssamtal. Måltidsdryck köps separat på plats. (På Renatas och Olas lunch ingår även en bok i priset)
Tid: Fredag, lördag, söndag kl.12.00–13.30
Plats: Restaurang The Garden, vid stora huvudentrén/passagen upp mot C-hallen

Meny
Fredag: Wallenbergare på hjort med potatispuré, gröna ärtor och skirat smör.
Lördag: Halstrad regnbåglax med rostade rotfrukter och fänkålscrudité.
Söndag: Viltskavsgryta med potatispuré och lingon.

För att anmäla specialkost/ev allergier, maila till vildmark@stockholmsmassan.se senast den 6/3.

OBS!  Biljettförsäljningen till Äventyrsluncherna stänger dagen innan för respektive lunch kl 11:00!


Fredag 10 mars

Exklusiv lunch med vår äventyrsprofil Sören Kjellkvist!
Sören är en stark personlighet som verkligen brinner för att vara nära naturen och utnyttja alla dess möjligheter. Han har utfört saker som få bara drömmer om, bland annat paddlat längs hela den norska kusten från ryska gränsen längst i norr till den svenska vid Svinesundsbron. I projektet Överleva Vildmarken spenderade Sören 50 dagar vildmarken med att fiska, jaga och leva av det naturen erbjuder. I sommar kommer Sören tillsammans med Glenn Mattsing runda Svalbard i sin specialbyggda roddbåt, som för övrigt kommer att visas upp på mässan.
Biljetter till Äventyrslunchen fredag 10 mars med Sören Kjellkvist »

Obs! Biljettförsäljningen stänger torsdag den 9/3 kl 11:00


Lördag 11 mars
Exklusiv lunch med vår äventyrsprofil Renata Chlumska!

Renata är en av de mest framstående svenska äventyrarna genom tiderna, och en fantastisk inspirationskälla för oss alla. Som första svenska och tjeckiska kvinna besteg hon Mount Everest.
I mitten av 00-talet genomförde Renata en närmast osannolik bedrift genom att paddla längs hela USA:s kust under totalt 439 dagar. I meritlistan finns också genomförandet av Seven Summits, dvs. att ha bestigt de högsta topparna på alla sju kontinenter. Och nu siktar Renata på rymden!
En signerad bok igår i priset.
Biljetter till Äventyrslunchen lördag 11 mars med Renata Chlumska »

Obs! Biljettförsäljningen stänger fredag den 10/3 kl 11:00


Söndag 12 mars
Exklusiv lunch med vår äventyrsprofil Ola Skinnarmo!

Olas lista över bedrifter är fantastisk och värd största respekt. Som första svensk nådde han Sydpolen på egen hand. Ett par år senare nådde han Nordpolen efter att ha inlett en expedition tillsammans med Göran Kropp. Ola har skidat, seglat och paddlat i, på och runt ställen som många av oss knappt kan föreställa sig. Idag är Ola en av våra mest uppskattade föreläsare när han inte är ute i världen någonstans och guidar sina resenärer i egna bolaget Expeditionsresor.
En signerad bok igår i priset.
Biljetter till Äventyrslunchen söndag 12 mars med Ola Skinnarmo »

Obs! Biljettförsäljningen stänger lördag den 11/3 kl 11:00