Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Pressmeddelande

Många spännande föreläsningar på årets Vildmarksmässa

Vildmarksmässan på Stockholmsmässan 6-8 mars, är en mässa med ett äventyrligt utbud följt av spännande och intressanta föreläsningar där besökaren kan höra inspirerande berättelser från bland annat Ironman World Championship - ett rekordlopp på Hawaii, National Graphics - ger tips inför nästa expedition och Äventyr på Afrikas tak – Kilimanjaro, en berättelse och en tävling.

– Jag är både stolt och glad över de fantastiska scenföreläsningar som vi kan erbjuda våra besökare, säger Patrik Löwstedt, projektchef för Vildmarksmässan.

Några urval av de scenföreläsningarna som våra utställare bjuder på;

Ironman World Championship Hawaii - Från målbild till mållinje!

På ett härligt energifyllt och inspirerande sätt delar Carl Brümmer med sig av bilder och erfarenheter från sin fysiska och mentala kamp för att ta sig från målbild till mållinje i det som skulle bli något av ett rekordlopp. Loppet bestod av havssimning 3,8 km i Stilla Havet, 180 km tempocykling över Big Islands lavafält och ett avslutande maraton i 30 graders värme.

National Geographic söker nya äventyrare

Föreläsaren Camilla Hansen från National Geographic ger tips och råd på vad som krävs för finansiering inför din nästa expedition. National Geographic går i spetsen för vetenskaplig forskning, upptäcksresande, natur- och kulturvård.

Kilimanjaro – äventyr på Afrikas tak, äventyraren Nicklas Lautakoski inspirerar med sin berättelse när han själv besteg berget Kilimanjaro. Vildmarksmässan arrangerar tillsammans med Nicklas Lautakoski och Swett en tävling där det finns möjlighet för besökarna att vinna en ”all inclusive”-resa till Afrikas högsta berg, Kilimanjaro.

För detaljerat program se här 

För mer information kontakta
Patrik Löwstedt, projektchef, 08-749 43 61, patrik.lowstedt@stockholmsmassan.se

Catarina Oscarsson, pressansvarig Stockholmsmässan, 08-749 43 66, catarina.oscarsson@stockholmsmassan.se

Vildmarksmässan är Nordens största publika mässa för friluftsliv. Här hittar du prylarna, platserna och upplevelserna.

Bilder